Pathways To College

Skip to main content
Bell Schedules » LUNCH SCHEDULE

LUNCH SCHEDULE

LUNCH SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
T-K/ KINDER 10:50 AM 11:30 AM 40 min
1ST GRADE 11:00 AM 11:40 AM 40 min
2ND GRADE 11:20 AM 12:00 PM 40 min
4TH/5TH GRADE 11:50 AM 12:30 PM 40 min
3RD GRADE 12:10 PM 12:50 PM 40 min
MIDDLE SCHOOL 12:30 PM 1:15 PM 45 min